FEMA SQUADRONS in Amerika

Binnenkort zullen FEMA-squadrons en Amerikaanse soldaten naar je deur komen om je onder schot te vaccineren (of je weg te slepen naar een covid vernietigingskamp)

Het scenario waar ik al jaren voor waarschuw wordt eindelijk werkelijkheid. Het is nu door het Witte Huis bevestigd dat FEMA-squadrons van deur tot deur door heel Amerika zullen gaan om niet-gevaccineerde mensen te dwingen dodelijke biowapens te nemen, namelijk de: spike-eiwitdodende shots.

Er wordt nu openlijk toegegeven dat de regering lijsten bijhoudt van degenen die nog niet zijn gevaccineerd, en juist vandaag heeft Bidens minister van Volksgezondheid, Xavier Becerra, de plannen verdubbeld en beweerde: 

"aankloppen is nooit tegen de wet geweest" en voegde eraan toe ,,Want als je niet bent gevaccineerd, kunnen we je helpen een aantal van die geruchten die je hebt gehoord te ontzenuwen en je hopelijk te laten vaccineren.'

Welke geruchten? Geruchten dat de overheid bij je aanklopt om je te dwingen een dodelijk biowapen te krijgen? Dat is geen gerucht, Xavier, dat is een bekend feit .

Het blijkt een overtreding van de wet te zijn voor de federale overheid om het privé-eigendom te schenden en burgers lastig te vallen over hun vaccinatiestatus. Zoals Robert F. Kennedy treffend zegt over dit snode plan :

Het is een onheilspellende splitsing in de weg naar totalitarisme. Het  propagandastadium is nu voorbij en we gaan naar dit zeer dwingende programma waarbij federale agenten bij Amerikaanse huizen verschijnen met de dreigende boodschap: 'We weten wie je bent en waar je woont. We hebben u op onze lijst, we hebben uw medische gegevens, we willen dat uw buren weten dat u gevaarlijk bent. We erkennen uw eigendoms- of privacyrechten niet. U moet ons ongeteste, experimentele farmaceutische product nemen. Als je een einde wilt maken aan deze pesterijen, moet je een riskante medische ingreep ondergaan door een gewetenloos bedrijf zonder aansprakelijkheid en als je sterft of blijvend neurologisch letsel oploopt, pech!'


Over de FEMA kampen werd al jaren geleden door Franklin ter Horst geschreven. Zie hier zijn artikel.

FEMA trein

doodskisten transport

doodskisten ruim voorradig


Het totalitaire plan van het Biden-regime om Amerikanen van deur tot deur te bedreigen, riekt naar een medische dictatuur waar geen enkele van de mensenrechten of burgerrechten wordt gerespecteerd. Dit is precies waar we de afgelopen jaren voor hebben gewaarschuwd, meestal bespot door de gecontroleerde linkse media die herhaaldelijk volhielden dat er in Amerika nooit huis-aan-huis-vaccinatiecampagnes zouden komen. Ze beweerden zelfs dat er nooit vaccinpaspoorten of vaccinmandaten zouden komen.

Nu hebben we ze alle drie.

De dystopische toekomst waar ik je voor waarschuwde is hier nu.

Uit The Epoch Times:

“Van deur tot deur om dit jaar Amerikanen te vaccineren… van deur tot deur om volgend jaar wapens in beslag te nemen?” vroeg Rep. Lauren Boebert (R-Colo.) op Twitter.

"In 2021 waren de negen meest angstaanjagende woorden in de Engelse taal: 'Ik ben van de regering, ben je al gevaccineerd?'", schreef Rep. Andy Biggs (R-Ariz.).

Witte Huis-woordvoerder Jen Psaki heeft dit de afgelopen twee dagen in officiële verklaringen bevestigd. De minister van Volksgezondheid van Biden verdubbelt het. Ze kunnen niet wachten om de anti-vaxxers op te pakken, omdat ze weten dat mensen die zich verzetten tegen dodelijke vaccins dezelfde mensen zijn die de neiging hebben om wapens te bezitten en Republikeins te stemmen.

 

De Amerikaanse regering heeft zojuist onbeperkte oorlogvoering afgekondigd tegen het Amerikaanse volk

Dit aangekondigd door het Witte Huis is een oorlogsverklaring aan het Amerikaanse volk. Ze zeggen in wezen dat je de methode van je executie mag kiezen:

1) je kunt worden geëxecuteerd door de spike-eiwitinjectie die je waarschijnlijk de komende twee jaar zal doden, of

2) je kunt worden geëxecuteerd bij een FEMA covid-dood kamp voor het weigeren van het vaccin. In dit geval zul je sterven via de guillotine of een gedwongen spike-eiwitinjectie in het kamp.

Als het ze niet lukt om je te vinden, zullen ze je nog steeds proberen uit te hongeren met kunstmatige voedseltekorten (hongersnood) die nu in heel Amerika en de wereld toenemen.

En vergeet niet de komende stroomstoringen, cyberoorlogsaanvallen, valse vlagaanvallen en huis-aan-huisconfiscatie van wapens die erna komen.

Dit is een totale oorlog tegen de mensheid en wordt op wereldwijde schaal gevoerd. De criminelen die de leiding hebben, roeien willens en wetens hun eigen mensen met miljarden uit, terwijl ze beweren dat het voor de 'volksgezondheid' is.

De enige mensen die dit overleven, zijn degenen die:

  1. Ver weg van blauwe steden.
  2. Goed bevoorraad en voorbereid om minimaal een jaar zonder elektriciteitsnet te overleven.
  3. In staat tot zelfverdediging tegen dreigende dreigingen van geweld tegen je leven (een aanval met een spike-eiwitinjectie is een aanval met een dodelijk wapen, en alle mensen hebben het fundamentele mensenrecht op zelfverdediging).

In wezen kun je er nu voor kiezen om te STERVEN (en te gehoorzamen) of te LEVEN (en weerstand te bieden aan de medische tirannie).

Ongeveer de helft van de Amerikaanse bevolking heeft er al voor gekozen om te sterven via spike-eiwitinjecties. Het Biden-regime probeert nu de andere helft op te ruimen om een ​​hoog sterftecijfer te bereiken, met name gericht op provincies en regio's met hoge scores voor "terughoudendheid tegen vaccins".

Bron: naturalnews.com